Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 вересня

Новини
02.09.2022

❗ На 190-ту добу протистояння України повномасштабній російській агресії ворожі сили не припиняли артобстріли наших населених пунктів. Особливо активно окупанти били зі ствольної артилерії, РСЗВ, танків та мінометів по Руській Лозовій, Питомнику, Новому, Дементіївці, Цупівці, Прудянці та по Слатиному. На жаль, внаслідок обстрілів у Руській Лозовій загинув місцевий мешканець 1959 року народження. Висловлюю співчуття родині з приводу цієї втрати.

⚠️ Збройні сили України продовжують чинити жорсткий опір агресору. На лінії фронту в районах Козачої Лопані, Цупівки, Дементіївки та Великих Проходів наші захисники щодня знищують техніку і живу силу ворога, прицільно б’ють по укріпрайонам росіян, деморалізуючи особовий склад їхніх військових підрозділів.

✅ 1 вересня міська рада за підтримки волонтерів роздавала гуманітарну допомогу у різних районах міста Дергачі.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 6-ти вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях дергачівців.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 9-ти міських електроліній, а також підключили світло 9-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Тримаймося, не падаймо духом і працюймо на перемогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше