Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 вересня - 1 жовтня

Новини
01.10.2023

⚠️ Протягом вересня російські окупанти обстрілювали прикордоння Дергачівщини, зокрема територію Козачолопанського старостату. Ворог продовжує знищувати Козачу Лопань, Ветеринарне, Шевченка, Гранів, однак не має жодних успіхів у спробах переправити через кордон свої диверсійні групи.

🚧 Коштами міського бюджету у Дергачах здійснено капітальний ремонт доріг на вулицях Залізничній, Культури, провулку Центральному, на завершальному етапі роботи на вулиці Потьомкіна, відбувається заміна асфальтного полотна на вулиці Вокзальній та частині вулиці 1 Травня. Окрім цього, виконано поточний ремонт з підсипкою піщано-щебеневою сумішшю на вулицях Короленка, Весняній, Кільцевій, в’їзді Каштановому у Дергачах, а також на провулку Бережному у Безруках; триває поточний ремонт доріг у Слатиному.

🏗 За рахунок місцевого бюджету у Дергачах завершено ремонт покрівель декількох багатоповерхівок на вулиці Садовій та 9-поверхівки на вулиці Суворова. Відповідні роботи також проводяться у Слатиному і Великих Проходах. У Руській Лозовій коштами області відновлюються медична амбулаторія та адміністративна будівля, готується проєктна документація для ремонту багатоквартирного житлового фонду. Харківська ОВА також забезпечує відбудову медичних амбулаторій у Великих Проходах і Дергачах. У співфінансуванні з обласним бюджетом здійснюється відбудова 17-ти двоповерхівок на території нашого міста.

🛠🚜 Зусиллями комунальних підприємств протягом вересня прибрано 6 стихійних сміттєзвалищ у Дергачах, 4 у Безруках, 2 у Слатиному. У місті ліквідовано порив водогону на провулку Корсіковському та розпочато заміну частини центрального водогону на ділянці: вулиця Садова – вулиця Сумський шлях – провулок Дергачівський.

⚡ На 90% відновлено електроенергію у Руській Лозовій, на 70% – у Прудянці. За інформацією Дергачівського РЕМу, до кінця жовтня Руська Лозова буде підключена до світла повністю, а роботи на лінії Прудянка-Цупівка-Дубівка будуть завершені до кінця року, якщо не виникнуть форс-мажорні обставини. Також найближчим часом у Прудянці розпочнеться підключення газопостачання.

Друзі, дякую за підтримку! Все буде Україна!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше