Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 листопада

Новини
02.11.2022

⚠️ На 251-й день повномасштабної російської агресії ворожі сили били з мінометів та артилерії по Ветеринарному, Козачій Лопані, Токарівці та Гоптівці. Ситуація вздовж державного кордону залишається вкрай напруженою, але загрози нового вторгнення на Дергачівщину немає. Збройні сили України міцно тримають фронт.

✅ Минулого дня виконавчі органи міської ради спільно з волонтерами надавали гуманітарну допомогу мешканцям Дергачів, навколишніх сіл, а також Безруківського, Слатинського, Прудянського, Козачолопанського, Токарівського округів.

✅ Ремонтні бригади добровольців закрили плівкою контури 4-х вікон та відремонтували 2 дахи у пошкоджених домоволодіннях самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 4-х міських електроліній, а також підключили світло 4-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 9-м абонентам.

Слава ЗСУ і велика шана волонтерам!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше