Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 квітня

Новини
01.04.2022

⚠ Сьогодні Дергачі, Безруки та Слатине знову опинилися під обстрілами російської артилерії. Інформація про постраждалих чи загиблих від бомбардувань не надходила.

⚠ Ситуація у Козачолопанському, Токарівському, Проходівському, Русько-Лозівському старостинських округах і в Цупівці Прудянського округу поки що не покращується: території знаходяться під окупацією, доступ до них заблокований агресором.

✅ Екстрені та міські комунальні служби продовжили виконувати роботу з відновлення комунікацій у громаді. Щодня працівники житлово-комунального сектору намагаються підтримувати благоустрій у межах можливостей.

✅ За добу до нас надійшла суттєва кількість різної гуманітарної допомоги від небайдужих донорів. Я дякую кожному з них за підтримку мешканців Дергачівської громади!

✅ Протягом дня наші представники проводили гуманітарну роботу у Дергачах, навколишніх селах, а також у Безруках, Слатине, Прудянці. Наші медики відправили партії ліків до сімейних амбулаторій Безруківського, Слатинського і Прудянського старостатів. Мешканці Дергачів щодня отримують найнеобхіднішу медичну допомогу, зокрема й фармацевтичну, у стаціонарі Дергачівської лікарні та Центрі первинної медико-санітарної допомоги.

Наша сила у єдності! Все буде Україна!💙💛

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше