Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 грудня - 2 січня

Новини
03.01.2024

⚠️ Протягом грудня російська армія систематично обстрілювали територію Козачолопанського старостинського округу, руйнуючи приватну забудову та об’єкти цивільної інфраструктури у Козачій Лопані, Ветеринарному, Гранові. Окрім артилерії ворог активно використовує безпілотники і посилює диверсійну активність. Українські сили оборони не дозволяють ворожим диверсантам перетнути лінію державного кордону, загрози повторного наступу рф на Дергачівщину немає.

🪖 Ми продовжуємо реалізацію програми підтримки військових формувань з місцевого бюджету. Протягом грудня Дергачівською військовою адміністрацією передано важливе технічне устаткування вартістю декілька мільйонів гривень на потреби 113-ї бригади ТРО та Головного управління протимінної діяльності. Також на Дергачівщину прибули 22 одиниці техніки, яку ми поступово передаємо різним військовим підрозділам. Подробиці щодо цього будуть незабаром.

🏗 За сприяння Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України у співпраці з Харківською ОВА триває відновлення соціальної інфраструктури та багатоквартирних будинків. У Дергачах на фінальному етапі аварійно-відновлювальні роботи 17-ти будинків на вулицях Центральній і 23 Серпня, у Руській Лозовій ремонтуються 10 будинків на вулицях ХПФ і Польовій. Також продовжується облаштування покрівлі і внутрішніх інженерних мереж у будівлях Центру первинної медико-санітарної допомоги та адміністрації Русько-Лозівського старостату.

🛠🚜 Зусиллями дергачівських комунальників у грудні прибрано 3 стихійних сміттєзвалища, оперативно ліквідовано 2 пориви центрального міського водогону. Опалювальний період проходить у штатному режимі.

📦 Мешканці громади продовжують отримувати гуманітарну допомогу, буржуйки, дрова, ремонтні матеріали на відновлення пошкоджених домоволодінь. Також разом з партнерами-благодійниками ми передали більше тисячі новорічних подарунків дітям Дергачівщини, які відвідали святкові заходи на базі наших безпечних просторів і кінно-спортивної школи.

⚡ Фахівці Дергачівського РЕМу повністю відновили світло у Дубівці, Лобанівці, Токарівці Другій. Також частково зі світлом Цупівка, Малі і Великі Проходи, завершується відновлення електроліній у Прудянці. Складною залишається ситуація у Козачій Лопані, де енергетичні мережі зазнають пошкоджень через постійні обстріли; у Токарівці, Гоптівці, Дементіївці, Питомнику, Новому роботи ускладнює мінна небезпека. На жаль, неможливо відновити все так швидко, як хотілося б усім нам, але наші енергетики і сапери працюють щодня на межі можливостей. Протягом 2024-го року світло з’явиться в усіх населених пунктах Дергачівщини, де безпекова ситуація дозволятиме проводити відповідні роботи.

Друзі, дякую за підтримку! Працюємо разом заради спільної мети!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше