Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 червня

Новини
02.06.2022

⚠ На 98-й день російсько-української війни ворог продовжує знищувати нашу громаду. Окупаційні війська обстрілювали з РСЗО та артилерії Дергачі, Безруки, Слатине, Прудянку, Дементіївку, Питомник і Руську Лозову. Внаслідок бомбардувань зруйновано багато приватних будинків, у Дергачах серйозно пошкоджено будівлю, яку до війни ми готували під дитячий будинок, а у Прудянці поранено місцевого мешканця. Інформація про загиблих протягом доби до нас не надходила.

⚠ Під повним контролем ворога залишаються Козачолопанський та Проходівський старостинські округи, також окупанти контролюють більшу частину Токарівського округу (усі населені пункти, окрім Дементіївки). Цупівка Прудянського старостату залишається зоною безпосередніх бойових дій.

✅ Хочу зазначити, що ми не забуваємо про наших поранених мешканців і всіляко намагаємось їх підтримувати. Так, за моїм дорученням заступники міського голови Інга Токаренко та Вікторія Колдуненко разом з працівниками міської ради відвідали травмованих внаслідок обстрілів жителів Дергачівщини в одній з лікарень Харкова.

✅ 1 червня ми здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Слатиному і Руській Лозовій. Зараз до міської ради надходить багато запитань щодо президентської гуманітарної допомоги, тому повідомляю вам, що нову партію президентських пакетів ми поки що не отримували. Те, що ви можете отримати від нас зараз – це розподілення від обласних і районних органів влади, а також від наших прямих партнерів з різних регіонів України та Європи.

✅ Комунальні служби разом з членами Корпусу громадської безпеки продовжили роботи з благоустрою. Здійснювали, покіс трави, викачку вигрібних ям, розгрібання завалів, ремонтували дахи й паркани домогосподарств громадян похилого віку, закривали контури вікон в оселях мешканців (11 вікон).

✅ Працівники Дергачікомунсервісу повністю усунули аварійну ситуацію на водогоні по пров. Корсіковському / вул. Суворова. Таким чином, водопостачання відновлено у 145-ти домоволодіннях.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відремонтували 22 пошкоджених зовнішніх електромережі та підключили до електропостачання 16 абонентів.

✅ Робітники Харківгазу усунули аварійну ситуацію на газогоні низького тиску по вул. Науковій в Дергачах і відновили газопостачання у 18-ти домоволодіннях.

Працюватимемо далі над відновленням громади!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше