Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1-8 січня

Новини
09.01.2023

⚠ У перший тиждень нового року війська держави-агресора періодично обстрілювали територію Дергачівщини з артилерії та мінометів. Під обстріли потрапили Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань та Гоптівка. На щастя, наші люди не постраждали.

✅ Працівники Харківгазу відновили газопостачання до Малих Проходів. Наразі блакитне паливо та електроенергія є у більшості населених пунктів громади, однак проблеми з цим залишаються у Токарівському, Прудянському, Русько-Лозівському округах, а також у селах Козачолопанського округу, які знаходяться на лінії державного кордону України. Ремонтні роботи продовжуються бригадами Харківобленерго і Харківгазу за підтримки піротехнічних підрозділів ДСНС.

✅ Завдяки допомозі міжнародних та українських благодійників, а також обласної і районної військових адміністрацій у Дергачівській громаді триває гуманітарна робота. Це не тільки продуктове забезпечення, але й різні види господарчої допомоги. На сьогоднішній день дергачівці отримали більше 360 комплектів склопакетів на заміну пошкоджених вікон. У різних населених пунктах Дергачівщини члени Корпусу громадської безпеки та інші волонтери допомагають людям ремонтувати пошкоджені покрівлі будинків.

✅ У зв’язку з настанням холодів і формуванням ожеледиці комунальні служби здійснюють посипку основних доріг міста піщано-шлако-щебеновою сумішшю. Окрім цього, за останній тиждень робітники Дергачікомунсервісу ліквідували пориви водогонів на вулицях Сумський шлях та Суворова.

Шановні громадяни, бережіть себе та не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Все буде Україна!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше