Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1-7 лютого

Новини
08.02.2023

⚠ Російські окупанти посилили інтенсивність обстрілів прикордонних селищ та сіл Дергачівщини, однак накопичення живої сили і техніки з боку ворога на нашому напрямку не фіксується. Українські воїни боронять кордон і успішно ліквідовують ворожі ДРГ. Жодних причин для паніки немає, хоча російська ІПСО активно намагається їх створити. Я прошу громадян не реагувати на «вкиди» у соцмережах щодо можливого наступу. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!

✅ На території громади триває гуманітарна робота. Люди, майно яких постраждало внаслідок російського вторгнення, отримують матраци, теплі ковдри і подушки, надані Харківською ОВА. У селах без світла і газу ми спільно з обласною владою та благодійними організаціями забезпечуємо мешканців дровами, буржуйками і твердопаливними котлами. Видача продовольчої допомоги теж не припиняється. Поки що продуктів вистачає, щоб раз на місяць забезпечувати тих, хто фактично проживає на Дергачівщині.

✅ За рахунок обласної субвенції наші люди отримали більше двох тисяч металопластикових вікон на заміну пошкоджених, а також шифер і руберойд від ООН. У Дергачах, Прудянці, Слатиному, Руській Лозовій та інших населених пунктах мешканці разом з бригадами волонтерів Корпусу громадської безпеки вставляють вікна і ремонтують покрівлі власних будинків.

✅ Дергачівський РЕМ почав підключати до електроенергії багатоквартирні будинки у Слатиному по вулиці ІТР. Наразі більше 60% селища вже зі світлом. У Руській Лозовій відновлено стовпи внутрішніх енергомереж, завершується ремонт електроліній і трансформаторів. У Проходівському, Токарівському, Прудянському округах ситуація зі світлом і газом залишається найскладнішою.

✅ Працівники міських комунальних служб відремонтували водогін по вулиці Садовій, провели роботи з благоустрою по вулиці Центральній і ліквідували стихійне сміттєзвалище по вулиці Морозенка у Дергачах. На основних перехрестях і небезпечних дорожніх ділянках міста комунальники посипають автошляхи піщано-шлако-щебеновою сумішшю.

Дергачівщина – незламна, а наші люди – найсильніші! Прямуємо до перемоги разом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше