Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1-7 грудня

Новини
08.12.2022

⚠️ Російські окупаційні війська продовжують обстріли прикордонних населених пунктів Дергачівщини з території Бєлгородської області. Під мінометними та артилерійськими ударами ворога опинились Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань, Токарівка та Гоптівка. На щастя, обійшлося без жертв і поранених, але ми маємо нові руйнування об’єктів житлового фонду.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили 8 з 13 підстанцій, а також високовольтну лінію на ділянці Безруки – Слатине – Козача Лопань. У селі Безруки до світла підключено 314 домоволодінь. Робота з відновлення електропостачання активно триває у Безруках, Слатиному та Руській Лозовій.

✅ Фахівцями Харківгазу з початку грудня частково відновлено газопостачання Руської Лозової (близько 1 тисячі домоволодінь). В інших населених пунктах громади проводиться обстеження об’єктів газової інфраструктури для визначення об’єму робіт, кількості матеріалів. На території Токарівського, Проходівського, Козачолопанського, Прудянського округів ДСНС проводить заходи з розмінування територій.

✅ Мешканці міста Дергачі, селищ і сіл громади отримують продовольчу та господарчу допомогу від міської ради, надану Харківськими районною та обласною військадміністраціями, а також міжнародними і всеукраїнськими гуманітарними донорами. Окрім цього, триває видача ОСП-плит жителям пошкоджених будинків, особливо актуальною ця допомога є у старостинських округах.

Велику повагу вкотре хочу висловити нашим військовим, волонтерам, і представникам місцевого самоврядування, яких напередодні ми привітали з професійними святами. Я також відвідав і подякував за підтримку дівчатам-волонтерам, які плетуть маскувальні сітки для ЗСУ!

Дергачівщина – незламна! Україна – непереможна! Слава героям! 🇺🇦

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше