Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1-31 серпня

Новини
01.09.2023

⚠️ Російські окупанти інтенсивно обстрілювали територію Козачолопанського округу, а також завдавали ударів поблизу Гоптівки. Внаслідок обстрілів протягом серпня у Козачій Лопані було поранено 5 осіб, 1 людина загинула, пошкоджень зазнали десятки приватних будинків, адміністративні та господарчі споруди, торгівельна інфраструктура.

🚧 У Дергачах та Безруках триває ремонт доріг. Коштами міського бюджету у Дергачах завершено капітальний ремонт частини дорожнього полотна по вулиці Професійній, виконано підсипку піщано-щебеневою сумішшю на в’їзді Східному, провулках Козацькому та Культури, вулицях Горького, Світлій, Зеленій, Січовій, Семафорній, Вишневій, Зелений Лужок. Розпочато роботи з капітального ремонту частини вулиць Культури та Залізничної, провулка Центрального. У Безруках завершено підсипку вулиць Бережної та Калинової.

🏗 За рахунок місцевого бюджету у Дергачах завершено ремонт покрівлі багатоквартирного будинку №13 на вулиці 23 Серпня, у Слатиному завершено ремонт покрівель будинків №12 та №18 на вулиці Привокзальній і розпочато ремонт будинків №14 та №16 на цій вулиці, а також багатоквартирок №10 і №12 на вулиці Зерновій, №1а на провулку Річному. У Великих Проходах розпочато аварійне відновлення багатоповерхових будинків №28, №30, №34, №36 на вулиці Іллінській. Окрім цього, коштами обласного і місцевого бюджетів продовжується реконструкція 17-ти багатоквартирних будинків на вулицях Центральній та 23 Серпня у Дергачах, розпочато капітальну реконструкцію Центру первинної медико-санітарної допомоги, триває відновлення медичних амбулаторій у Руській Лозовій і Великих Проходах.

🛠🚜 Зусиллями комунальних підприємств продовжується благоустрій придорожніх територій, паркових зон та інших громадських місць. У серпні комунальниками ліквідовано 8 стихійних сміттєзвалищ у Дергачах, Безруках, Слатиному, Руській Лозовій.

⚡ Дергачівські ремівці продовжують відновлювати електроопори і підстанції у Прудянці та Руській Лозовій, а також розпочали відповідні роботи на лінії Цупівка-Дубівка. Тим часом фахівці газових мереж відновили газопостачання у Цупівці, де воно було відсутнє з квітня минулого року.

📦 У Дергачівській громаді триває гуманітарна робота. Наші мешканці отримують будівельні матеріали, продовольчу допомогу, курчат бройлерів та комбікорми для них, санітарно-гігієнічні товари тощо. Ця допомога надходить завдяки налагодженій координації Дергачівського гуманітарного штабу з благодійними організаціями, у межах співпраці з Харківською ОВА та через реалізацію місцевих програм підтримки населення.

Разом працюємо на перемогу та відбудову Дергачівщини!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше