Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 - 30 листопада

Новини
01.12.2023

⚠️ Російська армія продовжує обстрілювати населені пункти Козачолопанського старостинського округу, а також намагається здійснювати диверсійні рейди у прикордонній частині Дергачівщини. Сили оборони України успішно подавляють ці спроби, не дозволяючи ворогу перейти через державний кордон. Водночас внаслідок російських обстрілів у Козачій Лопані протягом листопада загинула одна людина, ще троє отримали поранення. Окупанти не припиняють руйнувати приватні будинки та інфраструктуру селища, однак загрози повторного наступу немає – наші захисники міцно тримають оборону кордону.

🚧 Коштами місцевого бюджету у листопаді за сприятливих погодних умов продовжувався ремонт доріг. У Дергачах капітально відремонтовано асфальтне покриття на частині вулиці Калинової, виконано поточний ремонт на вулиці Садовій (від буд. №28 до буд. №100) та провулку Панфілова. У Слатиному здійснено ремонт дорожнього покриття на вулицях Польовій, Ватутіна, Набережній, Проценка, Різдвяній, Квітковій, Старій Михайлівці, Некрасова, Шахтарській, провулках Стара Михайлівка, 8 Березня, Зоряному, Тракторному. У Руській Лозовій завершено поточні ремонтні роботи на вулицях Світлій, Пушкіна, провулку Тенісному.

🏗 За рахунок співфінансування з бюджетів області і громади завершуються аварійно-відновлювальні роботи 17-ти багатоквартирних будинків на вулицях Центральній та 23 Серпня у Дергачах, у Руській Лозовій ремонтуються 10 будинків на вулицях ХПФ і Польовій. Силами Харківської ОВА за фінансування з фонду ліквідації наслідків збройної агресії майже завершені ремонти у русько-лозівській та великопроходівській амбулаторіях, будується нова амбулаторія у Дергачах та адміністративний центр у Руській Лозовій. Окрім цього, за місцевою програмою відновлення житлових будинків у Дергачах відремонтовано покрівлі багатоповерхівок №45 та №45А на вулиці Степовій.

🛠🚜 Зусиллями дергачівських комунальників у листопаді прибрано 6 стихійних сміттєзвалищ у Дергачах, Безруках та Слатиному, оперативно ліквідовано 3 пориви центрального міського водогону. Опалювальний період проходить у штатному режимі, резервні потужності живлення забезпечені паливом у кількості, достатній для безперебійного функціонування соціальних закладів під час можливих блекаутів.

🪖 Триває реалізація місцевої програми підтримки ЗСУ, в ході якої під потреби військових частин протягом листопада Дергачівська міська рада передала важливе технічне устаткування 113-й бригаді Сил територіальної оборони та Харківському прикордонному загону ДПСУ.

📦 Мешканці громади отримують продовольчу, санітарно-гігієнічну гуманітарну допомогу та ремонтні матеріали від наших партнерів-благодійників, а також у межах місцевих програм підтримки. Жителі приватних будинків, які не підпадають під програму єВідновлення, мають змогу отримати покрівельні матеріали, цеглу, цемент, OSB-плити, цвяхи та інші матеріали для відбудови власних осель.

⚡ Фахівці Дергачівського РЕМу повністю відновили світло у Руській Лозовій, розпочали заживлення перших абонентів у Малих Проходах. Наразі енергетики продовжують працювати над повноцінним відновленням електропостачання у Прудянці, а також відновлюють лінію електропередач на шляху від Прудянки до Цупівки, Дубівки та Лобанівки. За попередньою оцінкою, у цих селах підключення світла відбудеться до кінця року, якщо погодні умови не заважатимуть роботі спеціалістів.

Працюємо далі! Працюємо разом над відновленням Дергачівщини!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше