Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 - 17 липня

Новини
18.07.2023

⚠️ Російські терористи завдають ударів з артилерії, танків та авіації по прикордонним населеним пунктам Дергачівської громади. Також ворог намагався здійснити диверсійні вилазки в районі Козачої Лопані; усі диверсійні групи були зупинені Силами оборони України та вибиті за лінію державного кордону.

🚧 За кошти місцевого бюджету триває ремонт доріг. У Безруках завершено грейдування з підсипкою щебеневою сумішшю на вулицях Правди, Слобідській, Калачівській, Вишневій, провулках Калиновому, Правди, Привокзальному, Садовому, в’їздах Вишневому, Калиновому, Правди. У Дергачах з початку липня здійснено грейдування та підсипку полотна на провулку Золочівському, виконано ямковий асфальтний ремонт на провулку Семенському та в’їзді Садовому.

🏗 Продовжується відновлення пошкодженого житлового фонду. За співфінансування з міського та обласного бюджетів у мікрорайонах «Посьолок» та «Піски» здійснюється аварійний ремонт двоповерхівок.

Дуже вагому допомогу у відбудові також надають благодійники. Громадською організацією ДЕСПРО спільно зі швейцарськими компаніями Helvetas, Skat Consulting Ltd. та Swiss Solidarity завершено реконструкцію дахів багатоквартирних будинків №10В на вулиці Садовій, №8 на вулиці 23 Серпня, тривають роботи у будинку №19 на вулиці Центральній. Міжнародна організація з міграції закінчила відновлення покрівлі будинку №10К на вулиці Садовій, на завершальному етапі ремонт даху будинку №10Д.

У старостинських округах зусиллями благодійного фонду «Лівий берег 2022» загалом перекрито покрівлі більше 180 приватних будинків та декількох двоповерхівок. Волонтери фонду «За мирне небо» допомогли перекрити тентом дахові конструкції та закрили вікна листовим карбонатом у більш ніж 300 приватних домоволодіннях.

💡 Дергачівські ремівці відновили 60% основних електромереж у Прудянці та підключили 4 з 6 електропідстанцій. У Руській Лозовій відновлено 70% основних мереж, підключено 12 з 16 підстанцій. Основна задача енергетиків – заживити якомога більшу кількість абонентів, враховуючи реальну ступінь пошкоджень.

📦 За підтримки обласної адміністрації та волонтерських організацій триває гуманітарна робота. Наші мешканці отримують продуктові набори, а також мають змогу отримати грошові виплати від благодійників. Цю інформацію ми анонсуємо на наших офіційних ресурсах.

Віримо у ЗСУ, працюємо на перемогу! Слава Україні!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше