Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1-16 травня

Новини
17.05.2023

⚠️З початку травня ворожі війська наносили удари з різних видів важкої зброї по Гоптівці, Токарівці, Козачій Лопані, Ветеринарному. Внаслідок цього зруйновано декілька приват осель та господарчих споруд. На щастя, постраждалих немає.

🚧У Дергачах тривають дорожні роботи. Робітники ДП «Дороги Харківщини» за співфінансування з міського бюджету здійснюють ремонт автошляху Дергачі – Дворічний Кут, який починається з вулиці Матюшенка. За кошти міського бюджету підрядниками проведено ямковий асфальтний ремонт по вулицях Незалежності, Хлібороба, Гната Хоткевича, провулках Калиновому та Семафорному. Також здійснено грейдування з підсипкою щебеневою сумішшю доріг по вулицях Сонячній, Місячній, Пушкіна, Лєрмонтова, Маяковського, Ватутіна, в’їздах Січовому, Чайковського, Кутянському, провулках Сєдова, Морозенка, Чайковського, Партизанів, Толбухіна, Виноградному. Дорожні роботи продовжуватимуться протягом усього будівельного сезону.

🧹Активно виконуються роботи з благоустрою. Протягом перших двох тижнів травня у Дергачах та старостинських округах ліквідовано до 10 стихійних сміттєзвалищ, приводяться до ладу зони відпочинку, дитячі майданчики, криниці, здійснюється покіс трави тощо. Про це ми майже щодня інформуємо вас на наших офіційних ресурсах.

💡Енергетики Дергачівського РЕМу продовжують роботу у Руській Лозовій та розпочали відновлювати енергомережі у Прудянці. У Руській Лозовій високовольтники Харківобленерго поступово підіймають лінію 10 кВт на шляху до села, а ремівці відновлюють трансформаторні підстанції, які будуть заживлені від високовольтної лінії. У Прудянці ремівці запустили першу підстанцію і підключили до світла 15 абонентів.

📦За підтримки Харківської ОВА, міжнародних та українських благодійників до Дергачівської громади продовжує надходити потужна гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування, непродовольчих товарів, генераторів, медичних засобів тощо. Це дозволяє нам щомісяця забезпечувати кожного мешканця громади гумдопомогою, а також додатково підтримувати жителів прикордонних населених пунктів і представників соціально вразливих категорій населення.

Відновимо Дергачівщину разом! 🤝
Україна обов’язково переможе! 

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше