Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1 - 16 червня

Новини
17.06.2023

⚠️ Російська армія продовжує обстрілювати Козачу Лопань, Гранів, Ветеринарне, а також територію Токарівського старостату. На окремих ділянках фронту вздовж державного кордону окупанти намагаються посилити диверсійну активність, зокрема залучають до неї підрозділи ПВК «Вагнер». Жодних успіхів ці дії не мають, Сили оборони України захищають кордон та знищують ворога.

🚧 Ремонт доріг у Дергачах триває. Протягом минулих двох тижнів за кошти міського бюджету здійснено ямковий асфальтний ремонт на площі Перемоги та на провулку Заводському, проведено грейдування з підсипкою щебеневою сумішшю на вулицях Шевченка, Чкалова, Харківській, провулках Гвардійському, Професійному, Спортивному, в’їздах Кооперативному, Культури, Сосновому, Харківському, тупику Культури.

🧹 Зусиллями комунальних підприємств, старост та волонтерів Корпусу громадської безпеки здійснюється благоустрій території громади. З 1 червня прибрано 5 стихійних сміттєзвалищ – 2 у Безруках та 3 у Дергачах. Також у місті ліквідовано 2 аварії на центральних водогонах, встановлено нове обладнання на Дергачівській насосній станції №1. Приводяться до ладу зони відпочинку, дитячі майданчики, криниці.

💡 Високовольтники Харківобленерго та фахівці Дергачівського РЕМу працюють над відновленням світла у Прудянці та Руській Лозовій. У Прудянці ремівці закінчують відновлювати опори у центральній частині селища, відновлено 2 електропідстанції з 6, ще 3 на черзі, 1 повністю зруйнована і потребує повної заміни. У Руській Лозовій підключено 2 підстанції, ще 2 будуть підключені незабаром.

За підтримки обласної адміністрації та благодійників у Дергачівській громаді продовжується гуманітарна робота. Першою чергою ми направляємо допомогу до населених пунктів, де немає світла, зв’язку, постійно тривають обстріли. Загалом кожен мешканець, який фактично проживає у громаді, має право на отримання гуманітарного пакунку раз на місяць, а представники соціально вразливих категорій населення – за можливості частіше. Про анонси благодійних заходів, гуманітарних акцій тощо ми інформуємо на наших офіційних сторінках.

Віримо у ЗСУ! Працюємо на перемогу!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше