Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 1-14 березня

Новини
15.03.2023

⚠ Російські війська продовжують тероризувати жителів Дергачівщини, обстрілюючи прикордонні населені пункти громади. Декілька ворожих ДРГ, які намагалися прорватися через державний кордон, були ліквідовані Силами оборони України.

✅ Продовжується гуманітарна робота за сприяння обласної, районної адміністрацій і благодійних організацій. Так, наприклад, завдяки Благодійному фонду «Мирне небо» за останні тижні люди з вадами зору отримали більше 5000 окулярів. Також зусиллями благодійників і місцевих волонтерів з Корпусу громадської безпеки у громаді повністю відремонтовано більше 300 покрівель приватних осель.

✅🚜 З настанням весни дергачівські комунальники розпочали благоустрій придорожніх територій, ліквідували 9 міських стихійних сміттєзвалищ по вулицям Сумський шлях, Садова, Центральна, 1 Травня, а також усунули аварійну ситуацію на водонасосній станції у мікрорайоні «Ізраїль».

🚧 При цьому гострою залишається проблема стану доріг. За інформацією, отриманою від облавтодору, на державних автошляхах Харків – Золочів і Дергачі – Козача Лопань ямкові ремонти розпочнуться з настанням потепління і за умови сухої погоди. За сприятливої погоди ми також плануємо розпочати ямкові ремонти на місцевих дорогах вздовж основних вулиць нашого міста.

⚡ Сьогодні вранці робітники Дергачівського РЕМу підключили до електропостачання село Лещенки Безруківського округу. У Слатиному на сьогоднішній день відновлено роботу 24-х з 28-ми електропідстанцій, які заживлюють близько 80 % абонентів селища. У Руській Лозовій триває активна підготовка внутрішніх енергомереж, однак поки що світло є у 20 % абонентів. У Проходівському, Токарівському, Прудянському округах ситуація з відновленням світла і газу найскладніша через значні пошкодження комунікацій, замінування територій і періодичні обстріли з боку окупантів. На жаль, спрогнозувати терміни відновлення тут світла і газу досі неможливо.

Шановні громадяни, прошу з розумінням поставитись до проблем, які неможливо швидко вирішити з об’єктивних причин. Треба пам’ятати, що війна нікуди не поділася, вона триває тут і зараз! Та перемога обов’язково буде за нами!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше