Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працівники Дергачівського району електромереж підірвалися на міні під час виконання службового завдання

Новини
08.04.2022

Окрім суттєвих руйнувань у місті сьогодні, на жаль, сталася ще одна сумна подія. Під час виконання службових обов’язків з відновлення електропостачання працівники Дергачівського РЕМу, пересуваючись на автомобілі, наїхали на міну. Від вибуху міни двоє РЕМівців травмувалося, їх оперативно доставили до лікарні.

Ці хлопці щодня героїчно ризикують власним життям для того, щоб ми з вами могли задовільнити найнеобхідніші потреби. Щоб лікарі у лікарні могли робити операції, щоб працював зв’язок і кожен з нас міг зателефонувати рідним, зарядити телефони, щоб працювали насосні системи для подачі води, функціонували магазини тощо. Усе це було б неможливим без електроенергії.

Тому хочу зауважити, що керівництво Дергачівської громади не залишиться осторонь цієї ситуації. Ми надаватимемо будь-яку можливу допомогу як постраждалим енергетикам, так і Дергачівському району електромереж загалом!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше