Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пояснення щодо інформації про евакуацію мешканців Дергачівської громади

Новини
05.04.2022

Шановні громадяни, міська рада щодня о 8:00 здійснює евакуацію бажаючих з Дергачів до залізничної станції Харків-Пасажирський. З об’єктивних причин ми не афішуємо у соцмережах цю інформацію, але більшість місцевих жителів знає про це.

Сьогодні ми та наші партнери волонтери розмістили дописи про заплановану на завтра можливість евакуації з Дергачів трьома автобусами у більш безпечні регіони України. В контексті інших подій ці дописи викликали небувалий ажіотаж, близький до паніки.

У зв’язку з цим вважаємо необхідним пояснити, що на сьогоднішній день вся інформація щодо евакуації має виключно рекомендаційний характер!

Ми рекомендуємо вам евакуюватись, оскільки населені пункти Дергачівщини щодня піддаються обстрілам. Наше місто та навколишні села знаходяться під повним контролем Збройних Сил України, у «сірій» зоні, до якої входять Безруківський, Слатинський і частково Прудянський старостинські округи, ворог не проявляє наступальних дій, тому це не примусова евакуація!

Дякуємо за розуміння!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше