Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пояснення щодо фіксації пошкоджень вашої власності, спричинених бойовими діями, у населених пунктах Дергачівської громади, які перебувають у зоні активних бойових дій або під тимчасовою окупацією держави-агресора

Корисна інформація
07.07.2022

Надаємо пояснення щодо фіксації пошкоджень вашої власності, спричинених бойовими діями, у населених пунктах Дергачівської громади, які перебувають у зоні активних бойових дій або під тимчасовою окупацією держави-агресора.

🏘 ⭕ Якщо ваша приватна власність знаходиться у населених пунктах, що підпадають під вищевказане визначення (передусім це території Козачолопанського, Проходівського, Токарівського, Слатинського, Прудянського, Русько-Лозівського старостинських округів), з об’єктивних причин комісія Дергачівської міської ради з обстеження будівель та споруд, пошкоджених під час проведення бойових дій на території Дергачівської громади, спричинених збройною агресією російської федерації, не зможе обстежити її та зафіксувати це відповідним актом.

⚠ Окрім того, у зоні активних бойових дій фіксація пошкоджень зараз є недоцільною, оскільки через обстріли щодня з’являються нові руйнування.

Комісія зможе розпочати фіксацію пошкоджень будівель та споруд на територіях Козачолопанського, Проходівського, Токарівського, Слатинського, Прудянського, Русько-Лозівського старостатів тільки після завершення активних бойових дій та звільнення окупованої частини Дергачівської громади Збройними силами України.

Дякуємо за розуміння!

👉 Мешканці міста Дергачі, прилеглих до міста сіл, а також власники майна у Безруківському окрузі можуть заповнити форму фіксації пошкоджень тут.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше