Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про утворення конкурсної комісії

Новини
01.04.2024

Дергачівська міська військова адміністрація на підставі розпорядження Дергачівської міської військової адміністрації від 28 березня 2024 року № 842 повідомляє про утворення конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Дергачівської міської територіальної громади.

          Відповідно до пункту 6 Порядку проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023 р. № 918, до складу конкурсної комісії входять посадові особи організатора конкурсу та можуть залучатися (за згодою) представники адміністратора (у разі його визначення), територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення, а також посадові особи відповідного органу місцевого самоврядування та/або виконавчої влади.

          Вищевказані особи, які бажають взяти участь в роботі конкурсної комісії, повідомляють про свій намір голові конкурсної комісії не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту (derhachivskamva@ukr.net) чи засобами інформаційно-комунікаційних систем.

          Телефони для довідок: 099-388-21-94, 067-357-30-08.

         

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше