Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації

Новини
02.10.2023

Детальний план території для розміщення торгівельно-офісної будівлі на території земельних ділянок № 19 та № 21 по вулиці 1 Травня в місті Дергачі Харківського району Харківської області

Громадське обговорення вищевказаного проекту містобудівної документації проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» (зі змінами).

Підставою для розроблення містобудівної документації є рішення ХVІІ сесії Дергачівської міської ради VІІІ скликання від 05 жовтня 2021 року № 1719-33 «Про розроблення детального плану території для розміщення торгівельно-офісної будівлі на території земельних ділянок № 19 та № 21 по вулиці 1 Травня в місті Дергачі Харківського району Харківської області».

Завдання на розроблення містобудівної документації можна переглянути за посиланням.

Замовником розроблення містобудівної документації виступає Дергачівська міська рада Харківського району Харківської області, інвестор – Смоляна Валерія Валеріївна. Розробником виступає ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПЕРСПЕКТИВА СЛОБОЖАНЩИНИ». Основною метою розроблення містобудівної документації є внесення змін до генерального плану міста Дергачі, обґрунтування розміщення торгівельно-офісної будівлі з урахуванням санітарних, пожежних, будівельних норм та правил, а також зміна цільового призначення земельних ділянок відповідно до земельного законодавства.

Громадські слухання відбудуться 12 жовтня 2023 року о 15:00 год. в залі засідань Дергачівської міської ради за адресою: 62300, Харківська область, Харківський район, місто Дергачі, площа Перемоги, 5, 2-й поверх.

Умови участі у громадських слуханнях

У громадських слуханнях можуть брати участь:

  • громадськість (одна чи більше фізичних або юридичних осіб, їх об’єднання, організації або групи, зареєстровані на території, на яку поширюється дія документа стратегічного планування);
  • уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території, щодо якої розробляється така документація;
  • уповноважені посадові особи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, повноваження яких поширюється на територію, щодо якої  розробляється містобудівна документація, а також на територію, суміжну з територією, щодо якої розробляється така документація;
  • представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації.

Реєстрація учасників громадських слухань та пропозицій (зауважень) громадськості є обов’язковою шляхом ідентифікації (паспорт, в разі представлення інтересів – довіреність на представництво) фізичних осіб, представників юридичних осіб. Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтвердних документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

Пропозиції (зауваження) до проектів містобудівної документації: письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються. Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань. Пропозиції подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

Ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації на паперових носіях можна у приміщенні відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Дергачівської міської ради з 8:00 до 16:00 год. за адресою: 62300, Харківська область, Харківський район, м. Дергачі, пл. Перемоги, 5, кімн. 9, тел.: (05763) 310-53.

Інформацію про посадову особу замовника розроблення містобудівної документації, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій (зауважень): головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради Матвєєва Наталія Володимирівна. Термін надання пропозицій (зауважень) до проекту містобудівної документації один місяць з 02 жовтня до 01 листопада 2023 року.

Адреса, за якою можуть надсилатися пропозиції (зауваження) у письмовому вигляді: 62300, Харківська область, Харківський район, місто Дергачі, площа Перемоги, 5; та в електронному вигляді: derradadergachi@ukr.net до 01 листопада 2023 року включно.

Ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації також можна на офіційному вебсайті Дергачівської міської ради за посиланням.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше