Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації

Новини
05.03.2021

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Детальний план території кварталів садибної житлової забудови по вул. Кільцева, поміж вул. Матюшенко, 74, пров. Дорожньому на території Русько-Лозівської сільської ради Дергачівського району Харківської області» (далі – ДПТ).
Мета, склад, зміст та основні техніко-економічні показники ДПТ.
ДПТ розробляється з метою визначення планувальної організації території та розміщення на ній кварталів садибної житлової забудови з урахуванням санітарних, пожежних, будівельних норм та правил.
Склад ДПТ – пояснювальна записка та графічні матеріали.

Зміст ДПТ складається з опису аналізу існуючої містобудівної ситуації, проектних пропозицій, заходів цивільного захисту та протипожежних заходів, основних техніко-економічних показників, які відображені у пояснювальній записці та графічних матеріалах ДПТ. 
Загальна площа території ДПТ становить орієнтовно 6,92 га. ДПТ розроблено на підставі рішення ХХХІХ сесії Русько-Лозівської сільської ради VІІ скликання від 17.06.2020 № 42.
Замовник ДПТ:  Дергачівська міська рада (як правонаступник замовника колишньої Русько-Лозівської сільської ради).
Розробник ДПТ: приватне підприємство «Перспектива-ДІ».
Інформація про місце ознайомлення: ДПТ для ознайомлення, розгляду та надання пропозицій знаходиться у секторі містобудування та архітектури відділу містобудування, архітектури та земельних відносин, Державна архітектурно-будівельна інспекція Дергачівської міської ради за адресою: 62300, м. Дергачі, пл. Перемоги, 2а, тел.: (05763) 3-01-68, 2-00-51. Ознайомитися з ДПТ також можна на офіційному вебсайті Дергачівської міської ради за посиланням http://dergachi-mr.gov.ua/.
Інформація про посадову особу, відповідальну за організацію розгляду пропозицій: завідувач сектору містобудування та архітектури, головний архітектор відділу містобудування, архітектури та земельних відносин, Державна архітектурно-будівельна інспекція Дергачівської міської ради – Бондаренко Наталія Олександрівна, тел.: (05763) 3-01-68, 2-00-51 адреса: 62300, м. Дергачі, пл. Перемоги, 2а.
Термін надання пропозицій (зауважень) до проекту містобудівної документації один місяць з дня оприлюднення даного повідомлення.
Інформація стосовно запланованих інформаційних заходів:
- розмістити повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій у проекті ДПТ на стендах у приміщеннях сектору містобудування та архітектури відділу містобудування, архітектури та земельних відносин, Державна архітектурно-будівельна інспекція Дергачівської міської ради;
- провести громадські слухання 18 березня 2021 року о 12:30 год. в залі засідань (проведення сесій) Дергачівської міської ради за адресою: Харківська область, Дергачівський район, пл. Перемоги, 5а.
Дергачівська міська рада

Графічні матеріали

Пояснювальна записка

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше