Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Корисна інформація
26.05.2021

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Дергачівської міської ради «Про затвердження Положення про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам на території Дергачівської міської ради».
Розробник – відділ самоврядного контролю Дергачівської міської ради.

Проєкт регуляторного акту передбачає затвердження Положення про оренду комунального майна Дергачівської міської ради. Цей проект Положення розроблений з метою врегулювання процесу визначення розмірів збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок з порушенням законодавства, а також спрямований на унормування порядку здійснення роботи комісії по визначенню збитків. 

Проект регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на вебсайті за посиланням: http://dergachi-mr.gov.ua/publichna-informatsiya/rehuliatorna-diialnist 

Строк приймання пропозицій і зауважень до проекту регуляторного акту становить один місяць з дня оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції і зауваження до проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

- поштою за адресою: пл. Перемоги, 2а, м. Дергачі, Харківський район, Харківська   область,  62300;
- електронною поштою за адресою: kontroldepartment.derhachi@gmail.com.

Довідки за телефоном +380678072867 (919 внутрішній код відділу)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше