Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта

Корисна інформація
08.06.2021

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Дергачівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою території  Дергачівської міської ради».

Розробник – відділ житлово-комунального господарства Дергачівської міської ради.

Проєкт регуляторного акту передбачає затвердження Правил благоустрою території Дергачівської міської ради. Дані Правила розроблені з метою чіткого механізму дотримання та виконування правил благоустрою на території Дергачівської міської ради.

Проєкт регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті за посиланням: http://dergachi-mr.gov.ua/publichna-informatsiya/rehuliatorna-diialnist, http://dermiskrada.dosvit.org.ua .

Строк приймання пропозицій і зауважень до проєкту регуляторного акта становить один місяць з дня оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції і зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

- поштою за адресою: пл. Перемоги, 2а, м. Дергачі, Харківський район, Харківська область, 62300.

- електронною поштою за адресою: zhkhdergachi@ukr.net.

Довідки за телефоном +380678072867 (922 внутрішній код відділу)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше