Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Почесний громадянин міста Дергачі відзначив день народження

Новини
12.08.2021
11 серпня секретар Дергачівської міської ради Світлана Кучеренко разом з керуючим справами виконавчого комітету міськради Тамілою Остропілець, головою міської організації ветеранів України Сергієм Остапенком привітали з днем народження Почесного жителя міста Дергачі, Почесного голову Дергачівської міської організації ветеранів України, полковника ЗСУ у відставці Анатолія Івановича Цибульського.
 
Світлана Миколаївна вручила Анатолію Івановичу відзнаку від міського голови Вячеслава Задоренка – пам’ятну медаль "ЗАХИСНИК БАТЬКІВЩИНИ", а також передала найкращі вітання та побажання від очільника громади.
 
Народився Анатолій Іванович 11 серпня 1948 року в місті Дергачі. Після закінчення Дергачівської ЗОШ №2 у 1966 році навчався у Харківському та Пермському авіаційно- технічних училищах, де отримав звання лейтенанта. Далі проходив службу в Забайкальському воєнному окрузі. З 1972 до 1978 роки служив у Північній групі військ, з 1978 по 1981 роки – в Середньоазіатському воєнному окрузі. З 1981 до 1982 року у складі авіаційного полку виконував інтернаціональний обов’язок в Афганістані. Далі проходив службу в Середньоазіатському та Одеському воєнних округах.
 
Нагороджений десятьма урядовими нагородами.
 
За десять років самовідданої праці Анатолій Іванович зробив вагомий внесок у розвиток ветеранського руху міста, района, області, під його керівництвом Дергачівська організація ветеранів України стала кращою серед ветеранських організацій.
 
Родина Цибульських 47 років живе у мирі та злагоді та є прикладом для кожного з нас!
 
Приємно відзначити, що в нашій громаді мешкають такі люди!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше