Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підготовка до нового навчального року

Новини
10.08.2021
9 серпня розпочато перевірку закладів освіти Дергачівської міської ради з вивчення стану готовності до нового 2021/22 навчального року.
Робоча група у складі: директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Анжеліка Крутова, начальник відділу освіти, культури, спорту та комунікації з громадськістю Харківської районної ради Ольга Бабельчук, заступник начальника відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти Вікторія Новосел, головний спеціаліст відділу загальної середньої, позашкільної освіти та ліцензування освітньої діяльності управління освіти Департаменту науки і освіти Харківської обласної адміністрації Олена Медяник, головний спеціаліст відділу безпеки життєдіяльності управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області Тетяна Єфімова, заступник Дергачівського міського голови Лариса Несміян, фахівці Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради, розпочала перевірку з комунального закладу Дергачівський ліцей №2.
Освітяни громади та начальник відділу освіти, культури, спорту та комунікації з громадськістю Харківської районної ради Ольга Бабельчук продовжили інспектування по освітнім закладам міста Дергачі.
? Робоча група вже відпрацювала у 17 освітніх закладах громади.
Під час перевірки особлива увага членів комісії була зосереджена на:
✔️ належному забезпеченні дотримання карантинних вимог;
✔️ організації безпеки дітей;
✔️ стані проведення ремонтних робіт харчоблоків, санітарних вузлів, місць загального користування, внутрішніх приміщень закладів освіти;
✔️ дотриманні вимог з охорони праці;
✔️ обладнанні навчальних кабінетів, спортивних залів, приміщень соціально-побутового призначення;
✔️ забезпеченні належного санітарного стану дошкільних та інших освітніх закладів громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше