Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Перша група з 15 дітей нашої громади віком від 8 до 14 років пройшли тритижневий курс відпочинку й оздоровлення у рекреаційних зонах у Кам'янця-Подільського під наглядом професійних психологів та вихователів

Новини
05.01.2023

У грудні ми інформували вас про те, що Партнерська благодійна програма «Дітям війни» від «Штабу громадянської оборони SOS» відкрила набір на безкоштовну психологічну реабілітацію та оздоровлення дітей у Кам'янці-Подільському. Наші партнери готові щомісяця приймати 20 дітей з Дергачівщини.

✅ Завдяки співпраці Харківської та Хмельницької обласних військових адміністрацій, за поданням Дергачівської міської військадміністрації, перша група з 15 дітей нашої громади віком від 8 до 14 років вже пройшли тритижневий курс відпочинку й оздоровлення у рекреаційних зонах у Кам'янця-Подільського під наглядом професійних психологів та вихователів.

❕Зараз завершується формування другої групи, виїзд якої заплановано на 9 січня.

📝 Вільні місця для ваших дітей ще є! Для реєстрації потрібно зателефонувати за номером: +38 (099) 972 45 73, Алла Федорівна.

Мета цього проєкту — переміщення дітей із прифронтових населених пунктів, їхня соціалізація та поліпшення психологічного стану шляхом тривалого проживання з однолітками у безпечних і мальовничих місцинах заходу України, а також регулярних психологічних тренінгів, які запобігають розвитку посттравматичного стресового розладу та ускладнень у майбутньому.

Більш детально з проєктом можна ознайомитись на сайті, а також у відеощоденнику Партнерської благодійної програми «Дітям війни».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше