Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Партнерська благодійна програма «Дітям війни» від «Штабу громадянської оборони SOS» відкрила набір на безкоштовну психологічну реабілітацію та оздоровлення дітей у Кам'янці-Подільському

Новини
02.12.2022

 

Партнерська благодійна програма «Дітям війни» від «Штабу громадянської оборони SOS» відкрила набір на безкоштовну психологічну реабілітацію та оздоровлення дітей у Кам'янці-Подільському. Наші партнери готові щомісяця приймати 20 дітей з Дергачівської громади.

✅ У програмі можуть взяти участь діти віком від 10 до 12 років, які фактично проживають у Дергачівській громаді. Проїзд та проживання безкоштовні.

Цей процес відбуватиметься у рекреаційних зонах у Кам'янці-Подільському, без відриву від навчання, під наглядом професійних психологів та вихователів. Дуже важливо створити для дітей, які багато місяців відчували загрозу для життя, атмосферу захищеності, що є складовою щасливого дитинства.

Мета проєкту — переміщення дітей із прифронтових населених пунктів, їхня соціалізація та поліпшення психологічного стану шляхом тривалого проживання з однолітками у безпечних і мальовничих місцинах заходу України, а також регулярних психологічних тренінгів, які запобігають розвитку посттравматичного стресового розладу та ускладнень у майбутньому.

Більш детально з проєктом можна ознайомитись на сайті, а також у відеощоденнику Партнерської благодійної програми «Дітям війни».

✅ Для реєстрації потрібно зателефонувати за номером:
+38 (099) 972 45 73, Алла Федорівна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше