Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Органи місцевого самоврядування продовжують працювати над відновленням життєзабезпечення Дергачівської громади

Новини
28.02.2022

Продовжуємо відновлювати життєзабезпечення громади, і будемо робити це безперестанку до завершення війни 💪🇺🇦

Станом на 28 лютого:

✅ Відновили електропостачання у більшості населених пунктів громади.

У цьому питанні глибоку подяку висловлюю працівникам Дергачівського району електричних мереж. Хлопці героїчно виконують свою роботу, щоб, незважаючи на війну, в наших домівках було світло. На жаль, двох з них сьогодні було поранено під час обстрілів. Ми всі бажаємо їм міцного здоров’я і швидкого одужання!

✅ Налагоджуємо постачання продуктів першої необхідності і ліків до старостатів.

▪ Сьогодні почали забезпечувати їжею і медикаментами найбільш незахищені верстви населення – дітей в дитячих будинках, інвалідів, самотніх пенсіонерів.

▪ Для всіх інших у Дергачах працює два магазини з власними пекарнями – «Чудо Маркет» та «МакМаркет», працюють аптеки у центрі та в районі залізничного вокзалу.

▪ Мешканців старостатів прошу координуватися з цих питань з вашими старостами.

✅ Міські комунальні служби продовжують працювати у штатному режимі.

✅ Організовуємо забезпечення громадського порядку для запобігання мародерству та іншим злочинам.

🤝 Прошу вас з розумінням ставитись до нинішніх тимчасових незручностей. Ми не відпочиваємо і не тікаємо, але вирішити все швидко під час бойових дій теж не завжди вдається.

Висловлюю подяку всім депутатам і співробітникам міської ради, нашим старостам, працівникам служб і комунальних підприємств, які у цей тяжкий час залишаються на місцях та працюють на користь громади!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше