Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошено конкурс на створення офіційної символіки Дергачівської територіальної громади

Анонс події
19.07.2021
З метою збереження історичної та культурної спадщини Дергачівщини міська рада з 19 липня 2021 року оголошує конкурс на створення офіційної символіки Дергачівської територіальної громади.
☑ Кожен житель Дергачівської громади може подати заявку на участь у конкурсі та конкурсну роботу до відділу проєктного менеджменту, інвестицій та цифрової трансформації:
? на електронну адресу gromadainvest@ukr.net;
? у друкованому вигляді за адресою: м. Дергачі, пл. Перемоги 2, каб. № 25;
? у будь-який робочий день з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 12.00, з 12.45 до 17.00.
? Телефон для довідок: 0678072867 (після запрошення оператора ввести внутрішній номер відділу – 920).
Строки та умови проведення конкурсу на створення офіційної символіки Дергачівської територіальної громади, вимоги до його учасників, вимоги до конкурсних робіт та інші дані вказано у Положенні про проведення конкурсу на створення офіційної символіки Дергачівської територіальної громади, яке розміщено за посиланням ?
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше