Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про конкурс на посаду фахівець із соціальної роботи для виконання роботи щодо ведення випадків дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику

Новини
04.07.2023

У зв’язку із початком реалізації нового пілотного проєкту «Забезпечення системного реагування на потребу дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику» ХОО «Професійна ліга соціальних працівників Харківщини» спільно з Харківським обласним центром соціальних служб оголошує конкурс на позицію «Фахівець із соціальної роботи». Фахівці із соціальної роботи потрібні в Харківській області.

Вимоги:
- Вища (рівень бакалавра і вище) освіта в галузі соціальної роботи, психології, педагогіки, охорони здоров’я тощо.
- Бажана наявність сертифікатів про додаткове навчання з соціальної роботи/соціальних послуг/специфіки роботи соціального працівника по наданню допомоги потерпілим від війни. Вітаються дипломи/свідоцтва про підвищення кваліфікації.
- Обізнаність, орієнтація в Законодавстві: знання законодавства у сфері соціальної роботи (Конституція України; Закон України про соціальну роботу та соціальні послуги; Постанови Кабінету Міністрів України про організацію надання соціальних послуг тощо; Накази Міністерства соціальної політики України), нормативних документів, що регламентують надання соціальних послуг. Обізнаність з цінностями Етичного Кодексу соціального працівника.
- Рівень професійного досвіду роботи в галузі соціальної роботи від 1 року.
- Комп’ютерна грамотність, включаючи Microsoft Word.
- Вільне володіння українською мовою.

Умови роботи:
- повна зайнятість
- період зайнятості - 5 місяців

❗Обов'язкова вимога -  наявність ФОП (КВЕД 88.99, 70.21)

Обов’язки:
- Ведення випадків дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів, та дітей групи ризику.

Чекаємо зворотній зв'язок (ваше резюме) на пошту: drcsssdm@ukr.net

☎️0974805299 (телефон для довідок)

⌛Термін надання резюме - до 18.00 08.07.2023

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше