Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Офіс з розвитку підприємництва та експорту» у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії проводять набір на освітню програму Train the Trainers 2.0.

Новини
14.09.2021

 Після успішної реалізації першого раунду програми Train the Trainers Export Promotion Office/Офіс з Просування Експорту запускає другий набір на оновлену програму Train the Trainers 2.0.

Train the Trainers 2.0 - це інтенсивна навчальна програма, що стане Вашим першим кроком  до створення власної консалтингової компанії чи старту індивідуальної консалтингової діяльності в сфері експорту.

Для реєстрації на навчання запрошуються команди з 6 осіб, представники державного та приватного секторів. До участі передбачені і індивідуальні заявки, ми допоможемо знайти Вашу команду мрії!

Що очікує на відібраних учасників:

  • 7 освітніх модулів, що прокачають Ваші навички в експортній та консультаційній діяльності;
  • 14 онлайн сесій з менторами програми з індивідуальними консультаціями для кожної команди;
  • 7 дводенних інтенсивів за участю міжнародних експертів з Естонії, Британії, Німеччини та Фінляндії, де Ви отримаєте максимум у інтерактивному форматі;
  • 7 компаній-клієнтів: виконання командами домашнього завдання відбуватиметься на базі малих та середніх підприємств 7 різних секторів;
  • міжнародний сертифікат за результатами успішного проходження курсу;
  • бонуси та подарунки командам-переможцям, що визначатимуться після кожного модулю;
  • нетворкінг у спільноті учасників, випускників та експертів навчальних програм - Export Education Community;
  • Головне! Незабутні враження, досвід та реальні результати та досягнення у професійній сфері.

Реєструйтеся на Програму вже сьогодні: https://forms.gle/j3Lisq6rvwEhA6KA7

Всі деталі навчальної програми, умови участі, тренери за цим посиланням: https://export.gov.ua/education/177-train_the_trainers_20

Залишились питання? Реєструйтесь на захід Consultancy talks під час якого ми презентуємо програму Train the Trainers 2.0, також поговоримо про сучасний стан та перспективи ринку консалтингу в Україні та світі. Захід відбудеться 6 вересня 2021 року, 11:00 – 13:30.

Реєстрація на захід “Consultancy talks”: https://forms.gle/9xq47wrj5j4khSFw7

Деталі заходу: https://preview.mailerlite.com/z1q6x3

Інформаційний партнер Програми - онлайн-платформа експертних рішень MEREZHA.

Програма фінансується Державним департаментом США (Emerging Donors Challenge Program Round Eight), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги). Учасники не сплачують жодних внесків за участь у програмі, лише покривають логістичні витрати.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше