Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Одним з важливих завдань Дергачівської міської ради залишається підтримка чистоти в громаді настільки, наскільки це можливо

Новини
11.05.2022

Окрім відновлення комунікацій та гуманітарної роботи, одним з важливих завдань Дергачівської міської ради залишається підтримка чистоти в громаді настільки, наскільки це можливо.

♻ За ініціативи Вячеслава Задоренка після початку війни систему вивозу сміття було оптимізовано таким чином, щоб максимально економити паливо, людські та технічні ресурси, але водночас не допустити стихійного забруднення нашої території.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу періодично здійснюють вивіз сміття з різних районів нашого міста. Ця робота обов’язково буде продовжуватись і надалі.

❗ Звертаємось до мешканців громади з проханням викидати сміття тільки у призначених для цього місцях, а також за можливістю мінімізувати кількість твердих побутових відходів шляхом зменшення використання одноразових виробів і т.п.

Дякуємо за розуміння!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше