Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обрано нового очільника Дергачівської міської організації ветеранів України

Новини
21.04.2021

Сьогодні відбувся пленум ветеранського активу Дергачівщини за участю міського голови Вячеслава Задоренка, голів первинних ветеранських організацій старостинських округів Дергачівської, Солоницівської та Малоданилівської громад, представників районних організацій «Союз – Чорнобиль», спілки ветеранів Афганістану.

Під час засідання було перейменовано Дергачівську районну організацію ветеранів в Дергачівську міську організацію ветеранів України. Члени ветеранського об’єднання одноголосно обрали на посаду голови Сергія Олександровича Остапенка, а також затвердили склад ради ветеранів, кандидатуру відповідального секретаря Наталії Федорівни Романенко.

Вячеслав Задоренко пообіцяв підтримку діяльності та починань громадської організації ветеранів.

Сергій Остапенко подякував керівництву Дергачівської громади за підтримку, а також пообіцяв зберегти і вдосконалити позитивний досвід ветеранської організації.

Заступник голови Харківської обласної організації ветеранів України Миколай Бережний зазначив, що завжди ставить позитивний приклад активу ветеранів Дергачівщини всім об’єднанням ветеранів Харківщини.

Присутніх на заході привітали чудовими вокальними номерами учасники творчих колективів місцевого Будинку культури.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше