Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вячеслав Задоренко та Євген Шатохін передали нові шкільні автобуси Козачолопанському та Русько-Лозівському ліцеям

Новини
08.06.2021
У рамках робочого візиту до Козачої Лопані та Руської Лозової міський голова і депутат обласної ради завітали на урочисті заходи з нагоди свята останнього дзвоника.
«Минулого разу, коли я був у вас на зустрічі, ми склали дуже багато планів, і, я можу сказати, що багато з того, що ми позначили, вже зроблено», – звернувся міський голова до педагогічного колективу, учнів та мешканців Козачої Лопані.
«Зараз завдяки вашій ініціативі та нашій підтримці вже є результати. Міська рада виділила кошти з бюджету громади та закупила 2 автобуси, на яких діти зможуть з комфортом діставатися до школи та додому», – резюмував Вячеслав Задоренко перед жителями Руської Лозової.
Євген Шатохін зазначив: «Маємо надію, що шкільні автобуси – це нова можливість для дітей безперешкодно добиратися на навчання й отримувати якісну освіту, а потім вступати до вищих навчальних закладів, розвивати Дергачівську громаду і Харківщину».
Начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Тетяна Дударєва підсумувала, що придбання шкільних автобусів для вищезгаданих навчальних закладів є максимально доцільним. На сьогодні у Козачолопанському ліцеї 90 школярів потребують послуг автобуса, у Русько-Лозівському – 46.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше