Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Національна мережа Київстар за підтримки міської ради відновила мобільний зв’язок у Безруках, Руській Лозовій та Козачій Лопані!

Новини
27.09.2022

🕓 У зв’язку з тим, що у цих населених пунктах поки що відсутня електроенергія, вежі мобільного зв’язку забезпечуватимуться живленням від паливних генераторів, тому працюватимуть за графіком орієнтовно з 8:00 до 16:00 щодня.

Після відновлення централізованого електропостачання стільниковий зв’язок та мобільний інтернет стане доступним цілодобово. На даний момент, на жаль, ми не можемо сказати коли саме це відбудеться через значні пошкодження електромагістралей.

Ми вдячні Київстару за роботу! 🤝

Очікуємо відновлення та покращення зв’язку на всій території громади, а також надаємо інструкцію щодо підключення послуги національного роумінгу для абонентів lifecell та Vodafone для можливості здійснення дзвінків через мережу Київстар (поки що ці оператори працюють над відновленням власних мереж) 👇

🟡 Для абонентів lifecell національний роумінг працює автоматично. Якщо підключення до мережі іншого оператора не відбувається – необхідно здійснити ручні налаштування.

🔴 Абоненти Vodafone можуть скористатись цією опцією, здійснивши ручні налаштування на смартфоні:

1. Відключити автовибір мережі

▪ на Android: Налаштування – Мобільна мережа (чи Підключення) – Оператор

▪ на iOS: Параметри – Стільникові дані – Вибір мережі

2. Знайти й вибрати доступну мережу.

3. Якщо зареєструватися не вдалось, треба спробувати ще раз або вибрати іншу мережу.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше