Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нарахування за російське світло у Козачій Лопані: як вирішується проблема

Новини
11.07.2023

⚡ Історія з несправедливими нарахуваннями за російську електроенергію набирає нових обертів. На запрошення людей до Козачої Лопані завітали журналісти Суспільне Харків, щоб показати поки що невирішену проблему усій Україні.

У час, коли наші військові боронять Україну на фронті, коли наш президент відстоює інтереси держави на міжнародному рівні, свавілля окремих комерційних структур є неприпустимим, тим паче щодо тих людей, які пережили жахи російської окупації.

З початку року Дергачівська військова адміністрація неодноразово зверталися з офіційними запитами про необхідність перерахунку платіжок за спожиту російську електрику до Харківобленерго, Харківенергозбуту, а також до профільних державних структур. Ми отримали підтримку у цьому питанні від начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, а заступник очільника області Євген Іванов повідомив, що зараз Верховна Рада України розглядає законопроєкт, який має врегулювати проблему.

📺 Детальніше дивіться у репортажі Суспільне Харків.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше