Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Надаємо роз'яснення щодо виплати пенсій готівкою

Корисна інформація
14.05.2022

💰 На «гарячу лінію» міської ради та на телефони наших старост надходить велика кількість дзвінків щодо можливості виплат пенсійних коштів готівкою у підконтрольних Україні старостинських округах Дергачівської громади.

❕Повідомляємо, що питання виплати пенсій не входить до компетенцій місцевих виконавчих органів. Цим займається Пенсійний фонд України. Дергачівська міська рада лише сприяє організації процесу виплати на місцях у тих аспектах, які стосуються забезпечення охорони листонош, допомоги листоношам у пересуванні населеними пунктами, уточнення деяких даних.

Тож, з усіх питань, які стосуються виплати пенсій, просимо звертатися до контакт-центру Пенсійного фонду України за телефоном:
☎ 0-800-503-753

Дякуємо за розуміння!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше