Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко з робочим візитом завітав до Малих Проходів

Новини
25.05.2023

Очільник громади поспілкувався з місцевими мешканцями про безпекову ситуацію у старостинському окрузі, про поточні потреби та перспективи відновлення довоєнного життя у селі.

Зараз у Малих Проходах мешкає до 130 осіб. Більше місяця тому фахівці Харківгазу повернули сюди газопостачання. Тим часом енергетики Харківобленерго активно працюють у Руській Лозовій, після чого почнуть відновлювати високовольтну лінію до Проходів.

До Проходівського старостинського округу регулярно надходить гуманітарна допомога, тут працюють адміністрація старостату, сімейні лікарі, є доступ до інтернету через систему Starlink, функціонує автобусне сполучення з Харковом. Староста Світлана Кучеренко час від часу організовує різноманітні заходи для психологічного розвантаження місцевих мешканців, які пережили російську окупацію і зараз намагаються повернутися до нормального життя.

Проходівці – це приклад згуртованості та витримки, який не зламати ворогові!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше