Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко з робочим візитом відвідав селище Слатине, де на сьогоднішній день проживає близько двох тисяч осіб

Новини
14.07.2023

З кінця лютого по вересень минулого року Слатине знаходилось під постійними обстрілами ворога. Майже вся інфраструктура, а також до 70% домоволодінь були пошкоджені або зруйновані. Але сьогодні завдяки відновленню світла, згуртованості місцевих мешканців та активній допомозі благодійників до селища повертається життя.

Значну допомогу у відбудові Слатиного, а також Прудянки та Цупівки надає Благодійний фонд «Лівий берег 2022». За підтримки слатинських волонтерів Олександра Глушка, Сергія Кононенка, Володимира Шулякова, Станіслава Кононенка та інших, за участі старост Євгена Івахненка та Євгена М’ячикова, у Слатинському та Прудянському округах фондом «Лівий берег 2022» повністю перекрито покрівлі більше 170 приватних будинків та декількох двоповерхівок. До кінця місяця благодійники планують завершити роботи ще на 40 об’єктах, таким чином кількість відновлених покрівель сягне 210.

Від імені міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко нагородив засновників Благодійного фонду «Лівий берег 2022» Владислава Шарапу, Ігоря Окунєва та Ксенію Кальмус медаллю «За вірність українському народу» і подякою за вагомий внесок у відбудову Дергачівської громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше