Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко з робочим візитом відвідав селище Слатине

Новини
20.05.2023

📦 Разом з Благодійним фондом Юлії Скубак, Юрієм Зайцевим і Вячеславом Фісуном привезли слатинчанам гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування та побутової хімії від ізраїльських благодійних організацій Israel Flying Aid та MASHAV.

❕Під час зустрічі з місцевими мешканцями Вячеслав Задоренко обговорив нагальні питання щодо відбудови приватних осель, відновлення інфраструктури та покращення транспортного сполучення між Слатиним, Дергачами і Харковом.

🏠📲 У межах державної програми «єВідновлення» для населення передбачено механізм компенсації витрат за пошкоджені внаслідок російської агресії будинки. Програма стартувала у «Дії» з 10 травня, з її умовами можна ознайомитись за цим посиланням: https://erecovery.diia.gov.ua/

🔃 Повною мірою програма відбудови запрацює після 22 травня, коли можна буде подавати заявки через ЦНАП, а також розпочне роботу відповідна комісія Дергачівської міської ради. Про це ми проінформуємо додатково.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше