Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко з нагоди Дня працівника соціальної сфери привітав та нагородив представників соціального обслуговування населення нашої громади медалями і подяками Дергачівської міської військової адміністрації

Привітання
05.11.2023

Працівники соціальних служб та структурних відділень нашої громади - люди, які своєю небайдужістю, сердечністю та душевною щедрістю допомагають вразливим категоріям населення відчути підтримку держави та місцевої влади.

Ваша робота завжди націлена на результат та вирішення проблем, які виникають у людей - надання допомоги у доставці продуктів та ліків, організація якісного оздоровлення та відпочинку, підбір роботи для безробітних, пошук родин для усиновлення дітей, субсидування пільгових категорій та багато інших важливих для громадян питань.

Під час війни ви залишились на своїх робочих місцях, продовжували виконувати покладені на вас обов'язки, нерідко перебуваючи під ворожими обстрілами. Працівники соціальної сфери завжди знають та пам'ятають, що для багатьох підопічних саме вони - надія на допомогу, що не може не викликати поваги.

Шановні працівники соціальної сфери! Щиро вітаю вас з професійним святом! Дякую за ваші добрі серця та безмежну витримку. Бажаю скорішої перемоги, достатку та міцного здоров'я!

Зі святом!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше