Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко у рамках робочої поїздки обговорив питання гуманітарного забезпечення та найважливіші потреби з мешканцями міста

Новини
21.04.2023

Одне з основних завдань Дергачівської міської ради та військової адміністрації під час війни – забезпечувати наших людей гуманітарною допомогою. Особливо це стосується вразливих категорій населення.

На території Дергачівської громади живуть тисячі людей, які потребують першочергової підтримки та допомоги. Це пенсіонери, багатодітні родини, люди з обмеженими фізичними можливостями, малозабезпечені громадяни тощо.

Благодійний фонд Юлії Скубак за підтримки фондів Israel Flying Aid та MASHAV, Юрія Зайцева та В’ячеслава Фісуна щодня забезпечує частину таких жителів міста гарячими обідами.

Начальник Дергачівської військової адміністрації Вячеслав Задоренко спільно з благодійниками здійснили поїздку Дергачами, зустрілися з нашими мешканцями, обговорили питання гуманітарного забезпечення та найважливіші потреби.

Працюємо на перемогу разом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше