Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко разом з заступником начальника Харківського прикордонного загону ДПСУ полковником Дмитром Черваньовим вручили медаль «Захиснику Вітчизни» Олександру Пасічнику, – батьку загиблого прикордонника Сергія Пасічника

Новини
28.07.2023

Ми не можемо змінити історію і повернути загиблих героїв до життя, але ми можемо і повинні (!) завжди пам’ятати про їхній подвиг заради світлого майбутнього наших дітей!

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко разом з заступником начальника Харківського прикордонного загону ДПСУ полковником Дмитром Черваньовим вручили медаль «Захиснику Вітчизни» Олександру Пасічнику, – батьку загиблого прикордонника Сергія Пасічника.

Цією медаллю дергачівець Сергій Пасічник був нагороджений посмертно Указом Президента України Володимира Зеленського за вірність військовій присязі, особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України. Сергій був у когорті тих, хто першими зустрів російські війська на кордоні під час повномасштабного вторгнення. Він загинув 2 березня 2022 року внаслідок ворожого ракетного удару на території Харківщини.

Вячеслав Задоренко разом з батьком Сергія Олександром і полковником Дмитром Черваньовим поклали квіти до могили загиблого воїна на Буряківському кладовищі.

Вічна слава герою!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше