Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко разом з директором СОК «Зевс» Віктором Гилуном привітали дергачівську атлетку Ірину Лебединець з перемогою на чемпіонаті Європи з гирьового спорту

Новини
30.04.2024
🏋️‍♀️ Ірина зайняла перше місце у дисципліні «класичний ривок» у категорії до 68 кг, виконавши 112 підйомів гирі вагою 24 кг. Це дуже значне досягнення як для Дергачівщини, так і для України в цілому.
 
🏆 Загалом збірна України з гирьового спорту на чемпіонаті Європи у Парижі посіла перше загальнокомандне місце серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, молодших та старших юнаків та дівчат, завоювавши 204 медалі, з яких 160 золотих, 37 срібних та 7 бронзових.
 
🥇 Сьогодні Ірина Лебединець повернулася із «золотом» з Парижу до Дергачів.
 
Спортсмени Дергачівщини, ви – найкращі! Бажаємо вам встановлення нових рекордів та здобуття перемог! У здоровому тілі – здоровий дух!
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше