Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко провів робочу нараду з поліцейськими офіцерами громади

Новини
30.01.2024
Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко провів робочу нараду з поліцейськими офіцерами громади за участі начальника сектору взаємодії з громадами ХРУП №3 Артема Мамедова, старост старостинських округів та радника міського голови Ігоря Нікольченка, який відповідає за взаємодію з правоохоронними органами.
 
Основні питання – це посилання координації поліцейських офіцерів з органами місцевого самоврядування та проведення профілактичних заходів серед населення з метою дотримання правил торгівлі підакцизними товарами, недопущення злочинності, запобігання сімейному насиллю.
 
Вячеслав Задоренко доручив старостам налагодити більш тісну співпрацю з поліцейськими офіцерами, знайомити наших жителів з відповідальними офіцерами у кожному окрузі.
 
Шановні мешканці Дергачівщини! Робота поліцейських офіцерів громади спрямована виключно на допомогу вам, на покращення безпеки і добробуту у наших населених пунктах. Ці правоохоронці мають викликати довіру, користуватись авторитетом; для цього вони повинні якісно виконувати свою роботу, допомагати вирішувати проблемні питання, які у вас виникають.
 
На сьогоднішній день офіцери громади працюють у Дергачах, а також у Безруківському, Слатинському, Русько-Лозівському, Проходівському округах. До кінця зими цей проєкт буде впроваджено у Прудянському, Токарівському і Козачолопанському старостатах.
 
Ви можете звертатися до відповідальних офіцерів за телефонами:
🔹м. Дергачі, майор поліції Носовський Олександр Вячеславович, тел.: +38(066)714-81-72;
🔹м. Дергачі, капітан поліції Діденко Валерій Володимирович, тел.: +38(068)488-18-55;
🔹м. Дергачі, капітан поліції Долгов Анатолій Вікторович, тел.: +38(068)995-06-02;
🔹Безруківський, Слатинський старостати, капітан поліції Крупка Віктор Олексійович, тел.: +38(096)696-75-46;
🔹Русько-Лозівський, Проходівський старостати, капітан поліції Палій Вячеслав Васильович, тел.: +38(099)223-56-93.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше