Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко про підсумки інвестиційного форуму Rebuild Ukraine

Новини
17.02.2023

Форум Rebuild Ukraine завершився, тому можна підвести попередні підсумки.

Для нас особисто цей форум став місцем корисних знайомств та креативних ідей, для Дергачівської громади в цілому – реальною перспективою відновлення нормального життя і початком нової сторінки історії.

На форумі ми представили проєкти відбудови зруйнованих закладів освіти, культури, медицини, адміністративних будівель і приватних будинків.

Протягом трьох днів ми обговорювали бачення майбутнього Дергачівщини із західними інвесторами, бізнесменами, дипломатами. Ми говорили про концептуальні засади і про реальні економічні перспективи, обмінювались думками, ідеями, пропозиціями. Все це з однією метою – знайти надійних партнерів для допомоги нашому рідному краю.

Завдяки форуму Rebuild Ukraine ми знайшли нових гуманітарних донорів для громади, сформували концепції роботи для залучення інвесторів, які готові відбудовувати Дергачівщину після завершення війни. Тепер основне завдання – реалізувати ці концепції на практиці, щоб наші мешканці побачили результат власними очима.

Я щиро дякую організаторам Rebuild Ukraine, Всеукраїнській Асоціації об'єднаних територіальних громад, Асоціації міст України, а також своїм заступникам Костянтину Лизлову та Олександру Туренку за підготовку презентаційних проєктів громади.

Попереду довгий і важкий шлях, який ми зможемо подолати тільки разом! Перший крок на цьому шляху зроблено ✅

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше