Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко передав українським захисникам черговий пакет допомоги на більш ніж 3 млн грн!

Новини
03.01.2024

Згідно з програмою підтримки військових формувань Дергачівська міська рада закупила і передала на потреби 113-ї окремої бригади Сил територіальної оборони 7 квадрокоптерів (DJI Mavic 3T та DJI Mavic 3 PRO), 4 приціли та 1 монокуляр, 10 радіостанцій, 5 старлінків, 4 планшети, 60 розкладушок, 28 багатофункціональних пристроїв для друку, а також роутери, подовжувачі, оптичні кабелі, інше допоміжне обладнання та канцелярське приладдя.

💰Загальна сума цього пакету допомоги складає 3 185 360 грн.

🪖Бійці 113-ї бригади боронять північні кордони Харківщини на Дергачівському напрямку. Саме вони роблять усе можливе для захисту Козачої Лопані, Гоптівки, Проходів та інших населених пунктів. Завдання Дергачівської громади – підтримувати їх у цьому та задовільняти усі запити, які надходять від командування бригади.

Слава Україні! Слава ЗСУ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше