Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко передав трофейну автовишку Харківському високовольтному РЕМу

Новини
29.12.2022

Під час відступу з Дергачівщини російські окупанти поспіхом залишали не лише військову техніку, зброю та снаряди, але й інші трофеї, які тепер працюватимуть на користь України. Один з таких – автовишка для ремонту високовольтних ліній, яку залишили у Козачій Лопані бєлгородські електрики.

Сьогодні від начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко передав цю спецтехніку начальнику Харківського високовольтного РЕМу Олександру Ганусу.

На жаль, багато українських енергетиків – мужніх хлопців – загинули та отримали поранення на Харківщині під час відновлення енергомереж. Працюючи під постійними ворожими обстрілами, підриваючись на російських мінах, вони робили і роблять все можливе для того, щоб забезпечити нас необхідними умовами життя. Заміна пошкоджених автомобілів потрібна їм так само, як і нашим захисникам на фронті.

Разом до перемоги!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше