Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На запрошення керівництва громади до Дергачівщини завітав американський мільярдер Делл Лой Хансен, головний донор організації «До України з любов’ю»

Новини
29.06.2023
Дергачівська громада продовжує розширювати та зміцнювати міжнародні зв’язки!
 
За тісної співпраці Дергачівської військової адміністрації з міжнародними донорами у березні благодійною організацією «До України з любов’ю» у Дергачах було відкрито громадську їдальню, яка щодня забезпечує безкоштовними гарячими обідами близько 1500 соціально незахищених мешканців громади.
 
Сьогодні на запрошення керівництва громади до Дергачівщини завітав американський мільярдер Делл Лой Хансен, головний донор організації «До України з любов’ю». Від імені Дергачівської міської ради Вячеслав Задоренко нагородив пана Хансена медаллю «За вірність українському народу», подякував його особистій підтримці та зусиллям всього американського народу, який допомагає нам долати скрутні часи і протидіяти підступній російській агресії.
 
Під час зустрічі з паном Хансеном окреслили подальшу співпрацю, зокрема розширення роботи громадської їдальні на потреби мешканців деокупованих населених пунктів. Також обговорили можливість будівництва у Дергачах нового модульного містечка для незахищених верств населення, які внаслідок війни залишились без житла. У цьому питанні досягнуто попереднього порозуміння.
 
Велика вдячність Деллу Лою Хансену та усім небайдужим громадянам Сполучених Штатів Америки! Ваша підтримка надзвичайно важлива для українців!
 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше