Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На території одного з санаторних закладів області відбулася зустріч керівництва Дергачівської громади з нашими мешканцями, які постраждали від російської агресії

Новини
31.01.2023

Сьогодні разом з моїм заступником Інгою Токаренко здійснили робочій візит до одного з санаторних закладів, де зараз тимчасово мешкають 380 жителів Дергачівської громади, які втратили дах над головою у результаті російської агресії.

Обговорили з нашими мешканцями найнагальніші питання, серед яких – отримання соціальних виплат, внутрішній побут та умови проживання в санаторії, перспективи відновлення газо- й електропостачання у населених пунктах Дергачівщини, а також інші гуманітарні теми.

Дякую людям за взаєморозуміння та підтримку наших ініціатив. З перших днів війни гуманітарний штаб Дергачівської громади намагається, наскільки це можливо, забезпечити допомогою усіх, хто цього потребує. Однак треба розуміти, що більшість речей і процесів, з якими ми маємо справу, залежать від нас самих, наших рішень і від ставлення одне до одного.

Окремо хочу подякувати Благодійному фонду Юлії Скубак, Юрію Зайцеву та В’ячеславу Фісуну, які постійно підтримують громаду і сьогодні передали мешканцям санаторію гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, речей та теплих ковдр.

Разом переможемо!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше